Κεφτέδες με πουρέ πατάτας και μπέικον και DIP φέτας 

Υλικά
  • 1 συσκευασία Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 2 αυγά 
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 καρότο 
  • 150 γρ. μπέικον 
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
  • 2 κουτ. σούπας μαϊντανός 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι  

Για το τηγάνισμα 

  • 2 κουτ. σούπας Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • Σπορέλαιο 

Για το dip φέτας 

  • 80 γρ. φέτα 
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τρίβετε το καρότο στον τρίφτη. 
Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
Τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε στρογγυλούς πλακέ κεφτέδες, τους περνάτε από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τηγανίζετε στο σπορέλαιο.

Για το dip φέτας
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε, μέχρι να γίνουν αλοιφή.

*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies