Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τρίβετε το καρότο στον τρίφτη.
Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
Τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε στρογγυλούς πλακέ κεφτέδες, τους περνάτε από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τηγανίζετε στο σπορέλαιο.
Για το dip φέτας
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε, μέχρι να γίνουν αλοιφή.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.